Schoonheidssalon Face and Feet care

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Face and Feet care in Vianen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Face and Feet care? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Face and Feet care uit Vianen.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Face and Feet care
Weesdijk 44
4132BL Vianen

Eenmanszaak Schoonheidssalon Face and Feet care is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente VIJFHEERENLANDEN of elders in de provincie Utrecht? Schoonheidssalon Face and Feet care is opgericht in 20090409 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Face and Feet care bereiken op: 06-19013322. Schoonheidssalon Face and Feet care in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30258725. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Face and Feet care in Vianen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image