Schoonheidssalon Face & Body Vof.

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Face & Body Vof. in Mijdrecht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Face & Body Vof.? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Face & Body Vof. uit Mijdrecht.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Face & Body Vof.
Croonstadtlaan 3B
3641AL Mijdrecht

Vennootschap onder firma (Vof.) Schoonheidssalon Face & Body Vof. is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DE RONDE VENEN of elders in de provincie Utrecht? Schoonheidssalon Face & Body Vof. is opgericht in 20020114 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Schoonheidssalon Face & Body Vof. bereiken op: 0297-289263. Schoonheidssalon Face & Body Vof. in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30178222. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Face & Body Vof. in Mijdrecht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image