Schoonheidssalon Het Opknappertje

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Het Opknappertje in Oosterwolde? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Het Opknappertje? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Het Opknappertje uit Oosterwolde.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Het Opknappertje
Oostendorperstraatweg 92
8097PN Oosterwolde

Eenmanszaak Schoonheidssalon Het Opknappertje is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente OLDEBROEK of elders in de provincie Gelderland? Schoonheidssalon Het Opknappertje is opgericht in 20080825 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Het Opknappertje bereiken op: 0525-621988. Schoonheidssalon Het Opknappertje in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08180156. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Het Opknappertje in Oosterwolde.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image