Schoonheidssalon Ine

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Ine in Rosmalen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Ine? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Ine uit Rosmalen.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Ine
Bredestraat 6
5242CE Rosmalen

Eenmanszaak Schoonheidssalon Ine is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente S-HERTOGENBOSCH of elders in de provincie Noord-Brabant? Schoonheidssalon Ine is opgericht in 19930615 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Ine bereiken op: 073-5210136. Schoonheidssalon Ine in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17257440. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Ine in Rosmalen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image