Schoonheidssalon Ingrid Konings

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Ingrid Konings in Nistelrode? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Ingrid Konings? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Ingrid Konings uit Nistelrode.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Ingrid Konings
Urnenveld 38
5388CL Nistelrode

Eenmanszaak Schoonheidssalon Ingrid Konings is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BERNHEZE of elders in de provincie Noord-Brabant? Schoonheidssalon Ingrid Konings is opgericht in 20160815 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Ingrid Konings bereiken op: 06-11380174. Schoonheidssalon Ingrid Konings in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 66652073. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Ingrid Konings in Nistelrode.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image