Schoonheidssalon Intenz

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Intenz in Lisse? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Intenz? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Intenz uit Lisse.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Intenz
Kanaalstraat 73A
2161JC Lisse

Eenmanszaak Schoonheidssalon Intenz is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LISSE of elders in de provincie Zuid-Holland? Schoonheidssalon Intenz is opgericht in 20160304 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Intenz bereiken op: 0252-348893. Schoonheidssalon Intenz in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65502310. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Intenz in Lisse.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image