Schoonheidssalon Ivon Aanbevolen

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Ivon in Middenmeer? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Ivon? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Ivon uit Middenmeer.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Ivon
Alkmaarseweg 7
1775PP Middenmeer

Eenmanszaak Schoonheidssalon Ivon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HOLLANDS KROON of elders in de provincie Noord-Holland? Schoonheidssalon Ivon is opgericht in 20080101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Ivon bereiken op: 0227-503694. Schoonheidssalon Ivon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 37146430. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Ivon in Middenmeer.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image