Schoonheidssalon Jeane

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Jeane in Sleeuwijk? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Jeane? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Jeane uit Sleeuwijk.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Jeane
Meidoornlaan 10
4254AP Sleeuwijk

Eenmanszaak Schoonheidssalon Jeane is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ALTENA of elders in de provincie Noord-Brabant? Schoonheidssalon Jeane is opgericht in 20080609 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Jeane bereiken op: 0183-401029. Schoonheidssalon Jeane in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17227711. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Jeane in Sleeuwijk.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image