Schoonheidssalon Joan

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Joan in Delfzijl? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Joan? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Joan uit Delfzijl.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Joan
Gersteland 18
9932HX Delfzijl

Eenmanszaak Schoonheidssalon Joan is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EEMSDELTA of elders in de provincie Groningen? Schoonheidssalon Joan is opgericht in 20080919 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Joan bereiken op: 0596-622280. Schoonheidssalon Joan in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01137204. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Joan in Delfzijl.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image