Schoonheidssalon Joli

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Joli in Oosterhesselen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Joli? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Joli uit Oosterhesselen.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Joli
Langbos 35
7861BA Oosterhesselen

Eenmanszaak Schoonheidssalon Joli is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente COEVORDEN of elders in de provincie Drenthe? Schoonheidssalon Joli is opgericht in 20070717 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Joli bereiken op: 06-19032361. Schoonheidssalon Joli in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 04087307. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Joli in Oosterhesselen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image