Schoonheidssalon Katalin

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Katalin in Dedemsvaart? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Katalin? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Katalin uit Dedemsvaart.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Katalin
Langewijk 174
7701AK Dedemsvaart

Eenmanszaak Schoonheidssalon Katalin is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HARDENBERG of elders in de provincie Overijssel? Schoonheidssalon Katalin is opgericht in 19981101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Katalin bereiken op: 0523-610020. Schoonheidssalon Katalin in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08199566. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Katalin in Dedemsvaart.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image