Schoonheidssalon Kathalijne

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Kathalijne in Huissen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Kathalijne? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Kathalijne uit Huissen.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Kathalijne
Beemd 22
6852MJ Huissen

Eenmanszaak Schoonheidssalon Kathalijne is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LINGEWAARD of elders in de provincie Gelderland? Schoonheidssalon Kathalijne is opgericht in 20090203 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Kathalijne bereiken op: 026-3275207. Schoonheidssalon Kathalijne in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 09192617. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Kathalijne in Huissen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image