Schoonheidssalon Kim Essers

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Kim Essers in Maastricht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Kim Essers? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Kim Essers uit Maastricht.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Kim Essers
Moselborg 21
6228BJ Maastricht

Eenmanszaak Schoonheidssalon Kim Essers is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MAASTRICHT of elders in de provincie Limburg? Schoonheidssalon Kim Essers is opgericht in 20090608 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Kim Essers bereiken op: 043-3560617. Schoonheidssalon Kim Essers in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14117237. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Kim Essers in Maastricht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image