Schoonheidssalon ‘Klaartje’

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon ‘Klaartje’ in Gemert? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon ‘Klaartje’? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon ‘Klaartje’ uit Gemert.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon ‘Klaartje’
Schoorswinkel 68
5421DP Gemert

Eenmanszaak Schoonheidssalon ‘Klaartje’ is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente GEMERT-BAKEL of elders in de provincie Noord-Brabant? Schoonheidssalon ‘Klaartje’ is opgericht in 20020104 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon ‘Klaartje’ bereiken op: 0492-321706. Schoonheidssalon ‘Klaartje’ in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17141573. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon ‘Klaartje’ in Gemert.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image