Schoonheidssalon Kylinde

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Kylinde in Alteveer? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Kylinde? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Kylinde uit Alteveer.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Kylinde
Beumeesweg 61
9661AB Alteveer

Eenmanszaak Schoonheidssalon Kylinde is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente STADSKANAAL of elders in de provincie Groningen? Schoonheidssalon Kylinde is opgericht in 20160912 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Kylinde bereiken op: 06-30372049. Schoonheidssalon Kylinde in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 66821126. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Kylinde in Alteveer.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image