Schoonheidssalon Kyra

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Kyra in Sittard? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Kyra? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Kyra uit Sittard.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Kyra
Dr. Poelslaan 27
6133XE Sittard

Eenmanszaak Schoonheidssalon Kyra is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SITTARD-GELEEN of elders in de provincie Limburg? Schoonheidssalon Kyra is opgericht in 20051101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Kyra bereiken op: 046-4526227. Schoonheidssalon Kyra in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14086897. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Kyra in Sittard.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image