Schoonheidssalon La Casey

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon La Casey in ‘s-Gravenhage? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon La Casey? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon La Casey uit ‘s-Gravenhage.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon La Casey
Laan van Wateringse Veld 593
2548BN ‘s-Gravenhage

Eenmanszaak Schoonheidssalon La Casey is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente S-GRAVENHAGE of elders in de provincie Zuid-Holland? Schoonheidssalon La Casey is opgericht in 20070330 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon La Casey bereiken op: 06-16809908. Schoonheidssalon La Casey in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27299209. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon La Casey in ‘s-Gravenhage.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image