Schoonheidssalon La Femme

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon La Femme in Sneek? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon La Femme? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon La Femme uit Sneek.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon La Femme
Kanaalstraat 3
8601GA Sneek

Eenmanszaak Schoonheidssalon La Femme is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SÚDWEST FRYSLÂN of elders in de provincie Friesland? Schoonheidssalon La Femme is opgericht in 20020318 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Schoonheidssalon La Femme bereiken op: 0515-434303. Schoonheidssalon La Femme in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01095834. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon La Femme in Sneek.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image