Schoonheidssalon La Perla

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon La Perla in Rijnsburg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon La Perla? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon La Perla uit Rijnsburg.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon La Perla
Trompstraat 64
2231RJ Rijnsburg

Eenmanszaak Schoonheidssalon La Perla is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente KATWIJK of elders in de provincie Zuid-Holland? Schoonheidssalon La Perla is opgericht in 20070810 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon La Perla bereiken op: 06-46746521. Schoonheidssalon La Perla in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 28117286. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon La Perla in Rijnsburg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image