Schoonheidssalon Laura van Kampen

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Laura van Kampen in Leiderdorp? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Laura van Kampen? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Laura van Kampen uit Leiderdorp.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Laura van Kampen
Winkelhof 60/62
2353TV Leiderdorp

Eenmanszaak Schoonheidssalon Laura van Kampen is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LEIDERDORP of elders in de provincie Zuid-Holland? Schoonheidssalon Laura van Kampen is opgericht in 20060626 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Laura van Kampen bereiken op: 071-5421260. Schoonheidssalon Laura van Kampen in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 28111203. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Laura van Kampen in Leiderdorp.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image