Schoonheidssalon Le Mirage

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Le Mirage in Wagenberg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Le Mirage? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Le Mirage uit Wagenberg.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Le Mirage
Hoevenseweg 8A
4845PD Wagenberg

Eenmanszaak Schoonheidssalon Le Mirage is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DRIMMELEN of elders in de provincie Noord-Brabant? Schoonheidssalon Le Mirage is opgericht in 20160613 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Le Mirage bereiken op: 06-20200332. Schoonheidssalon Le Mirage in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 66237459. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Le Mirage in Wagenberg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image