Schoonheidssalon Les Amies

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Les Amies in Haarlem? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Les Amies? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Les Amies uit Haarlem.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Les Amies
Kleine Houtweg 11
2012CA Haarlem

Vennootschap onder firma (Vof.) Schoonheidssalon Les Amies is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HAARLEM of elders in de provincie Noord-Holland? Schoonheidssalon Les Amies is opgericht in 20060817 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Schoonheidssalon Les Amies bereiken op: 023-5514395. Schoonheidssalon Les Amies in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34254050. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Les Amies in Haarlem.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image