Schoonheidssalon Lida van der Windt

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Lida van der Windt in Oudewater? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Lida van der Windt? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Lida van der Windt uit Oudewater.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Lida van der Windt
Dijkgraaflaan 19
3421XA Oudewater

Eenmanszaak Schoonheidssalon Lida van der Windt is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente OUDEWATER of elders in de provincie Utrecht? Schoonheidssalon Lida van der Windt is opgericht in 20060629 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Lida van der Windt bereiken op: 0348-563383. Schoonheidssalon Lida van der Windt in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30216368. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Lida van der Windt in Oudewater.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image