Schoonheidssalon Liesbeth

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Liesbeth in Sint-Maartensdijk? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Liesbeth? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Liesbeth uit Sint-Maartensdijk.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Liesbeth
Markt 7
4695CE Sint-Maartensdijk

Eenmanszaak Schoonheidssalon Liesbeth is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente THOLEN of elders in de provincie Zeeland? Schoonheidssalon Liesbeth is opgericht in 20081027 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Liesbeth bereiken op: 06-23751101. Schoonheidssalon Liesbeth in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 20145658. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Liesbeth in Sint-Maartensdijk.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image