Schoonheidssalon Lisa

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Lisa in Castricum? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Lisa? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Lisa uit Castricum.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Lisa
Weberstraat 16
1901VL Castricum

Eenmanszaak Schoonheidssalon Lisa is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente CASTRICUM of elders in de provincie Noord-Holland? Schoonheidssalon Lisa is opgericht in 20160718 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Lisa bereiken op: 06-13862709. Schoonheidssalon Lisa in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 66484030. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Lisa in Castricum.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image