Schoonheidssalon Lisanne

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Lisanne in Horst? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Lisanne? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Lisanne uit Horst.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Lisanne
Nijverheidsstraat 3
5961PJ Horst

Eenmanszaak Schoonheidssalon Lisanne is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HORST AAN DE MAAS of elders in de provincie Limburg? Schoonheidssalon Lisanne is opgericht in 20160129 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Lisanne bereiken op: 06-46444051. Schoonheidssalon Lisanne in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65210034. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Lisanne in Horst.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image