Schoonheidssalon Lotus

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Lotus in Katwijk? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Lotus? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Lotus uit Katwijk.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Lotus
De Hoop 7A
2223BZ Katwijk

Eenmanszaak Schoonheidssalon Lotus is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente KATWIJK of elders in de provincie Zuid-Holland? Schoonheidssalon Lotus is opgericht in 20160226 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Lotus bereiken op: 06-49131822. Schoonheidssalon Lotus in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65438329. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Lotus in Katwijk.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image