Schoonheidssalon Lynda

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Lynda in Someren? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Lynda? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Lynda uit Someren.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Lynda
Kommerstraat 28
5712XV Someren

Eenmanszaak Schoonheidssalon Lynda is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SOMEREN of elders in de provincie Noord-Brabant? Schoonheidssalon Lynda is opgericht in 20060321 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Lynda bereiken op: 06-29511547. Schoonheidssalon Lynda in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17188776. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Lynda in Someren.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image