Schoonheidssalon Manuela Mijsters

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Manuela Mijsters in Haarle? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Manuela Mijsters? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Manuela Mijsters uit Haarle.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Manuela Mijsters
Poggenbeltweg 2
7448PM Haarle

Eenmanszaak Schoonheidssalon Manuela Mijsters is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HELLENDOORN of elders in de provincie Overijssel? Schoonheidssalon Manuela Mijsters is opgericht in 20010531 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Manuela Mijsters bereiken op: 0548-595301. Schoonheidssalon Manuela Mijsters in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08098703. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Manuela Mijsters in Haarle.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image