Schoonheidssalon Marianne Vlassak

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Marianne Vlassak in Budel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Marianne Vlassak? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Marianne Vlassak uit Budel.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Marianne Vlassak
Wollenhoekstraat 6
6021JJ Budel

Eenmanszaak Schoonheidssalon Marianne Vlassak is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente CRANENDONCK of elders in de provincie Noord-Brabant? Schoonheidssalon Marianne Vlassak is opgericht in 20090827 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Marianne Vlassak bereiken op: 0495-495062. Schoonheidssalon Marianne Vlassak in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17260806. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Marianne Vlassak in Budel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image