Schoonheidssalon Martine van Asch

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Martine van Asch in Rozenburg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Martine van Asch? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Martine van Asch uit Rozenburg.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Martine van Asch
Aalscholver 12
3181TR Rozenburg

Eenmanszaak Schoonheidssalon Martine van Asch is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? Schoonheidssalon Martine van Asch is opgericht in 20080731 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Martine van Asch bereiken op: 0181-842075. Schoonheidssalon Martine van Asch in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24440535. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Martine van Asch in Rozenburg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image