Schoonheidssalon Masala

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Masala in Krimpen aan de Lek? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Masala? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Masala uit Krimpen aan de Lek.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Masala
Pinksterbloemstraat 4
2931TS Krimpen aan de Lek

Eenmanszaak Schoonheidssalon Masala is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente KRIMPENERWAARD of elders in de provincie Zuid-Holland? Schoonheidssalon Masala is opgericht in 20070924 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Masala bereiken op: 0180-553007. Schoonheidssalon Masala in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24421846. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Masala in Krimpen aan de Lek.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image