Schoonheidssalon Merel

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Merel in Drachten? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Merel? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Merel uit Drachten.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Merel
Burgemeester Wuiteweg 64
9203KM Drachten

Eenmanszaak Schoonheidssalon Merel is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SMALLINGERLAND of elders in de provincie Friesland? Schoonheidssalon Merel is opgericht in 20060328 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Merel bereiken op: 06-44533425. Schoonheidssalon Merel in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01113190. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Merel in Drachten.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image