Schoonheidssalon Micha

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Micha in Budel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Micha? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Micha uit Budel.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Micha
de Heggewikke 15
6021LR Budel

Eenmanszaak Schoonheidssalon Micha is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente CRANENDONCK of elders in de provincie Noord-Brabant? Schoonheidssalon Micha is opgericht in 20081222 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Micha bereiken op: 06-12403380. Schoonheidssalon Micha in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17238290. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Micha in Budel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image