Schoonheidssalon Miloki

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Miloki in Egmond-Binnen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Miloki? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Miloki uit Egmond-Binnen.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Miloki
Blankenberg 2
1935CG Egmond-Binnen

Eenmanszaak Schoonheidssalon Miloki is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BERGEN (NH.) of elders in de provincie Noord-Holland? Schoonheidssalon Miloki is opgericht in 20080407 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Miloki bereiken op: 072-5066619. Schoonheidssalon Miloki in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 37140835. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Miloki in Egmond-Binnen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image