Schoonheidssalon Monica

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Monica in ‘s-Gravenhage? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Monica? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Monica uit ‘s-Gravenhage.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Monica
Mijlpaal 21
2548PS ‘s-Gravenhage

Eenmanszaak Schoonheidssalon Monica is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente S-GRAVENHAGE of elders in de provincie Zuid-Holland? Schoonheidssalon Monica is opgericht in 20080601 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Monica bereiken op: 070-3598535. Schoonheidssalon Monica in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27329107. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Monica in ‘s-Gravenhage.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image