Schoonheidssalon Nelke

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Nelke in Roosendaal? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Nelke? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Nelke uit Roosendaal.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Nelke
President Kennedylaan 140
4707BE Roosendaal

Eenmanszaak Schoonheidssalon Nelke is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ROOSENDAAL of elders in de provincie Noord-Brabant? Schoonheidssalon Nelke is opgericht in 20020101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Nelke bereiken op: 0165-546865. Schoonheidssalon Nelke in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 20104524. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Nelke in Roosendaal.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image