Schoonheidssalon Nicolien

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Nicolien in Oosterhout? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Nicolien? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Nicolien uit Oosterhout.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Nicolien
Marijkestraat 9
4902NJ Oosterhout

Eenmanszaak Schoonheidssalon Nicolien is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente OOSTERHOUT of elders in de provincie Noord-Brabant? Schoonheidssalon Nicolien is opgericht in 20070612 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Nicolien bereiken op: 0162-460762. Schoonheidssalon Nicolien in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 20132209. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Nicolien in Oosterhout.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image