Schoonheidssalon Paula Slot

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Paula Slot in Genemuiden? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Paula Slot? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Paula Slot uit Genemuiden.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Paula Slot
Hoofdspoor 83
8281MS Genemuiden

Eenmanszaak Schoonheidssalon Paula Slot is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ZWARTEWATERLAND of elders in de provincie Overijssel? Schoonheidssalon Paula Slot is opgericht in 20160926 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Paula Slot bereiken op: 06-23917058. Schoonheidssalon Paula Slot in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 66909759. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Paula Slot in Genemuiden.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image