Schoonheidssalon PUUR!

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon PUUR! in Zaandam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon PUUR!? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon PUUR! uit Zaandam.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon PUUR!
Vurehout 181
1507EC Zaandam

Eenmanszaak Schoonheidssalon PUUR! is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ZAANSTAD of elders in de provincie Noord-Holland? Schoonheidssalon PUUR! is opgericht in 20160217 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon PUUR! bereiken op: 06-23008539. Schoonheidssalon PUUR! in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65354486. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon PUUR! in Zaandam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image