Schoonheidssalon Rachel Kivits

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Rachel Kivits in Nuenen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Rachel Kivits? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Rachel Kivits uit Nuenen.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Rachel Kivits
Ligtsedreef 49
5674CT Nuenen

Eenmanszaak Schoonheidssalon Rachel Kivits is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente NUENEN, GERWEN EN NEDERWETTEN of elders in de provincie Noord-Brabant? Schoonheidssalon Rachel Kivits is opgericht in 20160218 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Rachel Kivits bereiken op: 06-29394255. Schoonheidssalon Rachel Kivits in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65363299. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Rachel Kivits in Nuenen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image