Schoonheidssalon Rina

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Rina in Uden? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Rina? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Rina uit Uden.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Rina
Wijsthoek 407
5403RB Uden

Eenmanszaak Schoonheidssalon Rina is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MAASHORST of elders in de provincie Noord-Brabant? Schoonheidssalon Rina is opgericht in 19860827 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Rina bereiken op: 0413-261931. Schoonheidssalon Rina in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 16052165. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Rina in Uden.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image