Schoonheidssalon Sabine de Boer

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Sabine de Boer in Den Helder? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Sabine de Boer? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Sabine de Boer uit Den Helder.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Sabine de Boer
Javastraat 13
1782DA Den Helder

Eenmanszaak Schoonheidssalon Sabine de Boer is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DEN HELDER of elders in de provincie Noord-Holland? Schoonheidssalon Sabine de Boer is opgericht in 20080529 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Sabine de Boer bereiken op: 06-55814484. Schoonheidssalon Sabine de Boer in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 37141941. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Sabine de Boer in Den Helder.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image