Schoonheidssalon Sabrina

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Sabrina in Putte? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Sabrina? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Sabrina uit Putte.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Sabrina
Jordaensstraat 2
4645EB Putte

Eenmanszaak Schoonheidssalon Sabrina is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WOENSDRECHT of elders in de provincie Noord-Brabant? Schoonheidssalon Sabrina is opgericht in 19931028 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Sabrina bereiken op: 0164-603150. Schoonheidssalon Sabrina in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 20070741. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Sabrina in Putte.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image