Schoonheidssalon Serenity

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Serenity in Drunen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Serenity? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Serenity uit Drunen.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Serenity
Van Marnixstraat 44
5151CV Drunen

Eenmanszaak Schoonheidssalon Serenity is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HEUSDEN of elders in de provincie Noord-Brabant? Schoonheidssalon Serenity is opgericht in 20160523 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Serenity bereiken op: 06-15221740. Schoonheidssalon Serenity in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 66088704. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Serenity in Drunen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image