Schoonheidssalon Simone Odekerken

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Simone Odekerken in Heerlen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Simone Odekerken? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Simone Odekerken uit Heerlen.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Simone Odekerken
Benzenrade 32
6419PG Heerlen

Eenmanszaak Schoonheidssalon Simone Odekerken is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HEERLEN of elders in de provincie Limburg? Schoonheidssalon Simone Odekerken is opgericht in 20080922 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Simone Odekerken bereiken op: 045-5429846. Schoonheidssalon Simone Odekerken in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14105858. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Simone Odekerken in Heerlen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image