Schoonheidssalon Sylvia Janssen

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Sylvia Janssen in Breda? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Sylvia Janssen? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Sylvia Janssen uit Breda.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Sylvia Janssen
Zilveren Maan 4
4814VC Breda

Eenmanszaak Schoonheidssalon Sylvia Janssen is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BREDA of elders in de provincie Noord-Brabant? Schoonheidssalon Sylvia Janssen is opgericht in 20081218 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Sylvia Janssen bereiken op: 076-5420787. Schoonheidssalon Sylvia Janssen in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 20147036. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Sylvia Janssen in Breda.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image