Schoonheidssalon Tessa

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Tessa in Groesbeek? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Tessa? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Tessa uit Groesbeek.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Tessa
De Tuier 60
6562RB Groesbeek

Eenmanszaak Schoonheidssalon Tessa is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BERG EN DAL of elders in de provincie Gelderland? Schoonheidssalon Tessa is opgericht in 20020305 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Tessa bereiken op: 024-3774600. Schoonheidssalon Tessa in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 09126894. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Tessa in Groesbeek.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image