Schoonheidssalon Tonny

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Tonny in Veldhoven? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Tonny? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Tonny uit Veldhoven.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Tonny
Sterrenlaan 148
5505AL Veldhoven

Eenmanszaak Schoonheidssalon Tonny is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente VELDHOVEN of elders in de provincie Noord-Brabant? Schoonheidssalon Tonny is opgericht in 20060324 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Tonny bereiken op: 040-2544492. Schoonheidssalon Tonny in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17188934. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Tonny in Veldhoven.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image