Schoonheidssalon TULSI BV

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon TULSI BV in Rotterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon TULSI BV? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon TULSI BV uit Rotterdam.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon TULSI BV
Bellevoysstraat 55
3021TC Rotterdam

Besloten Vennootschap (BV) Schoonheidssalon TULSI BV is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? Schoonheidssalon TULSI BV is opgericht in 20160503 (jaar/maand/dag). Er werken 0 werknemers en je kan Schoonheidssalon TULSI BV bereiken op: 06-43063043. Schoonheidssalon TULSI BV in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 66031257. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon TULSI BV in Rotterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image